L’espai creatiu

UN ESPAI CREATIU

La Rectoria, el vell centre del poble, és el nou espai de Taller Obert, cedit molt amablement per l’Ajuntament de Ventalló.

Ara tenim el repte de condicionar l’espai perquè des dels més petits, fins als més grans us sentiu com a casa.

La casa dels minis, petits i grans creatius.

L’objectiu és oferir un espai creatiu i dinàmic pels habitants del municipi de Ventalló, poblacions dels voltants i els que vingueu a gaudir de les terres empordaneses durant les vacances o cap de setmana.

Taller Obert ha estat des del 2000 fins al 2016, i sota la batuta de l’artista Karen Foix Amuser, un referent dins de la zona centre de Barcelona com a escola-taller de creació i experimentació plàstica, per a adults i nens.

A l’estiu del 2016 la Karen decideix fer realitat un somni i venir a viure a la seva terra promesa, l’Alt Empordà!

Aquest Taller Obert renovat vol ser un espai perquè els nens i nenes de 2 a 12 anys tinguin la seva parcel·la de llibertat creativa després de sortir del «cole» i els dissabtes. I perquè els adults i la gent gran trobin un lloc on poder experimentar i expressar-se lliurement.

Els matins seran per la gent gran i els adults. Les primeres hores de la tarda pel regne dels futurs mini artistes: els benjamins de 2 a 4 anys i els petits artistes de 4 a 12 anys. I els vespres tornarà a ser pels adults artistes.

Hem dividit l’espai en diferents zones:

  • La de creació i experimentació artística, amb les seves taules, cadires i material.
  • La de lleure, habilitada perquè els més petits puguin jugar una estona, llegir un conte o fer una mica de relax.
  • I la d’asseure’s a prendre una coseta i xerrar una mica, pensada pels més grans.

… OPCIÓ CÀLIDA DURANT L’HIVERN

Som conscients que obrim les nostres portes quasi a mitjans del curs escolar 2016/17 i que som la novetat del poble. Potser us pregunteu qui som, d’on venim i si tenim experiència. És per això que us convidem a visitar-nos, coneixe’ns i provar una classe gratuïtament.

I perquè sabem que els hiverns es fan una mica feixucs pels més petits de casa i potser no sabeu què fer una tarda de tramuntana i fred, volem inaugurar l’espai com un espai lúdic i creatiu pels minis i petits artistes de Dilluns a Divendres: de 16:45h a 19:00. Per a més informació mira a l’apartat de Tallers Mini i petits artistes.

… ESCOLTEM LES TEVES PROPOSTES

Ets del poble o voltants i t’agradaria que es fessin classes d’alguna altra activitat que no oferim actualment a Taller Obert? Digues de què es tracta i mirarem de satisfer-te.

… TAMBÉ POTS DISPOSAR DE L’ESPAI

Si ets….

  • Tallerista i busques un espai on realitzar les teves classes de forma regular
  • Tens alguna activitat creativa que t’agradaria realitzar amb un grup d’amigues
  • Tens una empresa i vols provar activitats plàstiques i creatives diferents… però no saps on fer-les
  • Un grup de mares que voleu un espai on trobar-vos i poder portar els vostres fills (especialment si són nadons)

…Taller Obert és el que busques!

Volem ser més que la Casa dels Mini, Petits, Adults i Grans Creatius… també vol ser la casa dels professionals creatius o d’aquelles persones o grups que volen experimentar, crear i divertir-se en grup: posem a la teva disposició el nostre espai perquè puguis realitzar aquestes activitats, siguin de forma puntual, o continuada.

No dubtis a contactar-nos (email/telèfon) i exposa’ns la teva idea, pots disposar de Taller Obert per menys del que t’imagines, amb totes les facilitats i amb flexibilitat.

© Copyright - Taller Obert - Textos Legals