Karen Foix

KAREN FOIX, ARTISTA

La Karen petita potser no era l’alumna més brillant, però sí la més constant, i ja llavors pensava que quan fos gran, ensenyaria als altres a entendre les coses d’una forma més fluïda, lliure i progressiva… a través de la diversió i el joc.

Va estudiar Belles arts i Art Teràpia, va viatjar, va bussejar en un llenguatge creatiu propi experimentant amb diverses disciplines creatives fins que, l’any 2000 aquesta promesa íntima que es va fer a si mateixa va prendre forma: va començar ensenyant dibuix i pintura a adults i nens barrejats i, poc a poc, va anar-se trobant amb els seus aliats naturals: els nens. I amb ells evoluciona com a persona i com a artista: aquest és el seu mitjà natural on beu de la creativitat dels petits i ells troben en ella una acompanyant que més que guiar-los, els dóna ales cada vegada més llargues per volar.

Taller Obert és des de llavors una llar de llibertat, on els petits i no tan petits artistes s’expressen sense lligams ni academicismes: ells creen i moltes vegades decideixen cap on evoluciona el seu llenguatge, perquè aprenguin, prenguin confiança i se sentin segurs per experimentar des de la diversió.

Us donem la benvinguda a la Casa dels Petits i Grans Creatius!

© Copyright - Taller Obert - Textos Legals